Borges - Pesto alla genovese
Borges - wrap
Borges - Burrata
Borges - Espaguetis all’arrabbiata

Recepta: Espaguetis a la arrabbiata… amb un plus Espaguetis a la arrabbiata, ingredients: * 500 g d’espaguetis * 1 ceba gran * 2 grans d’alls * 500 g de tomàquet madur sense pell * 150 ml de vi blanc * 2 bitxos *

Borges - Gofres bebida de nuez
Borges - Sopa freda

Receprta – Sopa freda de tomàquet Sopa freda de tomàquet – Ingredients: * 1 kg de tomàquets madurs * 500 ml d’aigua * 100 g de molla de pa * 100 ml d’oli d’oliva Borges * Sal * Pebre Per a l’oli de menta:

Borges - Coles de Bruselas

Recepta – Pastissets de cols de Brussel·les Ingredients – Pastissets de cols de Brussel·les Per al farcit: * 300 g de cols de Brussel·les * 100 g d’ametlles * 100 g de salsa de tomàquet * 1 gra d’all * Un grapat de

Borges - Ensalada quinoa

Recepta – Amanida de quinoa amb olives, nous, ruca i vinagre de mel Ingredients amanida de quinoa: * 300 g de quinoa * 600 g d’aigua * 50 g de nous Borges * 50 g d’olives sense pinyol * 100 g de ruca * Un

Borges - Bowl
Borges receta - Wrap de atún, apio y nueces

Top