object(WP_Term)#2876 (11) {
["term_id"]=>
int(252)
["name"]=>
string(5) "PASTA"
["slug"]=>
string(15) "pasta-productes"
["term_group"]=>
int(0)
["term_taxonomy_id"]=>
int(269)
["taxonomy"]=>
string(9) "productos"
["description"]=>
string(0) ""
["parent"]=>
int(316)
["count"]=>
int(4)
["filter"]=>
string(3) "raw"
["term_order"]=>
string(1) "8"
}
PASTA 
Fet 100% de Sèmola, que és alta en proteïna. Amb 0% de colesterol i de greixos transgènics. Tradicionalment cuita "al dente", se serveix amb diferents salses com pesto, tomàquet i alfàbrega, o "Arrabbiata". El Penne és un ingredient comú en amanides de pasta. El seu centre buit i forat en cresta permeten que entri la salsa, mentre que els extrems angulars actuen com culleres.
Fet 100% de Sèmola, que és alta en proteïna. Amb 0% de colesterol i greixos transgènics. El seu tradicional rínxol es crea pressionant les fines tires de pasta al voltant d'una petita vareta, enrotllant-les en forma de llevataps.
Fet 100% de Sèmola, que és alta en proteïna. Amb 0% de colesterol i greixos transgènics. Comunament coneguda com "pasta llacet", el nom prové de la paraula italiana farfalla (papallona). El Farfalle té el seu origen al segle XVI. Es va crear a Llombardia i Emília-Romanya al nord d'Itàlia. Encara que es pot utilitzar amb la majoria de les salses, el Farfalle combina millor amb la crema i el tomàquet.
Fet 100% de Sèmola, que és alta en proteïna. Amb 0% de colesterol i greixos transgènics. Una varietat de plats de pasta es basen en ell, des de l' "spaghetti alla carbonara" o a l'all i oli, a l'espagueti amb salsa de tomàquet, carn i altres salses. A Itàlia, els espaguetis generalment es cuinen al dente (en italià, amb la dent), ben cuit però ferm. Fora d'Itàlia, els espaguetis de vegades es cuinen amb una consistència molt més suau.