object(WP_Term)#6101 (11) {
["term_id"]=>
int(132)
["name"]=>
string(7) "PREMIUM"
["slug"]=>
string(11) "oli-premium"
["term_group"]=>
int(0)
["term_taxonomy_id"]=>
int(149)
["taxonomy"]=>
string(9) "productos"
["description"]=>
string(0) ""
["parent"]=>
int(0)
["count"]=>
int(3)
["filter"]=>
string(3) "raw"
["term_order"]=>
string(1) "4"
}
PREMIUM 
obtingut exclusivament d'olives arbequines originàries de les regions de Lleida i Tarragona. Després d'una acurada recol·lecció feta a mà directament de l'arbre, les olives són rentades només amb aigua, escorregudes en reixetes, transportades en caixes (mai en sacs) i mòltes el mateix dia de la collita per a la seva premsada als cabassos.
Formatos disponibles
*
500 cl
A destacar
La part més rica, noble i aromàtica d'un oli d'oliva, és la que s'obté del primer suc sortit de la premsa i sense prémer: el què traspua a través dels cabassos i les olives a causa del seu propi pes, així, sense més.
Ferran Adrià, un dels millors cuiners del món, ha seleccionat les millors varietats d'olives per obtenir aquest coupage.
Formatos disponibles
*
1 L
A destacar
Pel seu sabor deliciosament suau i equilibrat, està recomanat especialment per assaonar amanides i verdures.
Aquest oli d'oliva Verge Extra ha estat obtingut mitjançant un cultiu ecològic, l'objectiu del qual és l'obtenció d'aliments de la màxima qualitat, respectant el medi ambient i conservant la fertilitat de la terra, sense ús de productes químics de síntesi, del què resulta un oli amb moltes més qualitats. Totes les varietats d'olives produeixen excel·lents olis d'oliva ecològics, sempre que les olives estiguin sanes, s'hagin cultivat segons les condicions de l'agricultura ecològica, es molguin el mateix dia de la recol·lecció i l'oli s'emmagatzemi de manera apropiada.
Formatos disponibles
*
500 cl
A destacar
Una autèntica delícia gourmet pels paladars més exigents. Des del punt de vista gastronòmic, el seu sabor enalteix qualsevol recepta de cuina.