object(WP_Term)#6101 (11) {
["term_id"]=>
int(23)
["name"]=>
string(14) "OLI DE GIRASOL"
["slug"]=>
string(14) "oli-de-girasol"
["term_group"]=>
int(0)
["term_taxonomy_id"]=>
int(31)
["taxonomy"]=>
string(9) "productos"
["description"]=>
string(190) "
OLI DE GIRASOL BORGES
OLI DE GIRASOL BORGES OBTINGUT A PARTIR DEL PREMSAT DE LLAVORS DE GIRASOL, TÉ IMPORTANTS PROPIETATS NUTRITIVES, A MÉS D'AJUSTAR-SE A TOT TIPUS DE BUTXAQUES."
["parent"]=>
int(128)
["count"]=>
int(2)
["filter"]=>
string(3) "raw"
["term_order"]=>
string(1) "6"
}
OLI DE GIRASOL 
L'extracció de l'oli de gira-sol es realitza per premsat de les llavors. És l'oli de llavors més utilitzat al món.
Formatos disponibles
*
1 L / 2 L / 5 L
A destacar
Pot usar-se per a diferents finalitats culinàries. Una cullerada (15 g.) de Borgesol aporta la dosi diària recomanada de vitamina E.
L'Oli Borgefrit, per la seva relació qualitat-preu és el més indicat per fregir:
Té una composició en àcids grassos similar a l'oli d'oliva (70-85%).
Té més vitamina E.
Fregint a 180 º, roman inalterable un 70% més de temps que el gira-sol normal per la qual cosa es pot reutilitzar més vegades.
Formatos disponibles
*
1 L / 5 L
A destacar
És un oli ideal per fregir ja que resisteix més temps les temperatures de fregit i per tant permet un major estalvi.