Borges - Comer y correr, una dieta para mejorar tu rendimiento

En ple ‘boom’ del running, milers de persones surten a córrer per alliberar estrès, fer exercici o preparar-se per competir. Saps què consumir per millorar?

Borges - cocina mediterránea - sofrito Carme Ruscalleda

La xef Carme Ruscalleda també cuina a casa, no només a Sant Pau, el restaurant amb tres estrelles Michelin, i ens explica els secrets del sofregit perfecte.

Borges - truco: cómo pelar un aguacate

BORGES – TRUC: COM PELAR UN ALVOCAT Anem a revelar-te la tècnica definitiva per pelar un alvocat i aprofitar-ho al màxim. Primer: talla’l en dues meitats amb l’ajuda d’un ganivet. Has de tallar-lo en rodó, prenent l’os com a eix

Borges - Cocina Mediterránea - Cómo adelgazar de manera saludable

Passat Nadal, ens volem aprimar cercant dietes hiperproteiques, dissociades i desequilibrades d’efecte “ràpid”. Però no hi ha res com la Dieta Mediterrània.

Borges - truco: cómo elegir y pelar una piña para estas fiestas

La pinya, fruita per excel·lència dels àpats nadalencs, estimada i temuda… per por a tallar-te o a tallar-la malament! Aquest any però, serà diferent.

Borges - Truco: TRUCO: Cómo evitar que los frutos secos se hundan en los pasteles

Els teus pastissos surten sempre boníssims però no aconsegueixes evitar que els fruits secs que afegeixes s’enfonsin en els ‘baixos fons’? Aquí tens un truc

Borges - cocina mediterránea - El aceite de oliva en la cocina griega y romana

Avui cuinem i amanim els nostres plats amb oli d’oliva, una sà costum de la cuina mediterrània que van impulsar fa milers d’anys les cultures grega i romana

Borges - Truco: Primero la cebolla y después el ajo

La cuina mediterrània fa olor d’all i de ceba. Tot plegat, però no barrejat. La ceba té més contingut d’aigua que l’all i necessita més temps per cuinar-se.

Top